top of page
цветна картина с хербаризирани цветя, лютиче, арт базар

Моята история

Lunaria floral art се роди в стремежа ми да запазя мимолетната красота на цветята за по-дълго - за да има късче пролет в дома ти дори в най-студения зимен ден. Всеки продукт на сайта е правен лично от мен с голяма любов, а цветята, с които работя са от семейната ни градинка :)

Учила съм и съм работила най-различни неща, докато стигна до тук. Обичам да си намирам различни предизвикателства, обичам да пътувам, да мечтая и да уча нови (и добре позабравени стари) неща. Обичам да се снимам (въпреки че много от снимките не стават достояние на социалните мрежи), обожавам морето и топлината на лятното слънце. 
Имам котка, на име Буря, която ме научи какво е безусловна любов ❤️
А едно от нещата, които са огромна част от живота ми в момента (моето алтер-его може би), е точно Lunaria.


 

букет, хербарий, хербаризиране, български творец
арт сесия, иглика, иглики, lunaria floral art

След много време търсене на себе си, успях да открия нещо, което да ме прави щастлива. А с това да правя щастливи и хората около себе си. 
Идеята ми за подобно цветно местенце се появи докато работех в цветарски магазин и срещах нуждата на клиентите от това цветята, които подаряват, да се запазват във времето. Съответно да остава жив и споменът от специалния ден 


Затова и мисията ми е не само да запазя любимите ти моменти, да ти помогна да подариш най-уникалния и личен подарък, но и да ти покажа как можеш да имаш частичка природа вкъщи, частичка пролет и в най-снежния ден.

 

От 2022г. работя усилено с булки, чиито сватбени букети запазвам завинаги в рамка, за да им напомнят за любовта и специалния им ден.

За мен е удоволствие да съм тук, благодаря ти че и теб те има, за да бъде всичко това реалност ❤️

симона, lunaria

Имаш въпроси или искаш да си поговорим?

Свържи се с мен:

Тел: 0895782334

  • Facebook
  • Instagram

Благодаря за съобщението!

bottom of page