top of page

Предстоящи цветни срещи

Актуализирано: 8.05


Една от любимите ми части от работата ми са срещите с вас :)

Изпълва ме с истинско удоволствие и вдъхновение да се запознаем на живо, да си поговорим за цветя и да творим заедно. Така се родиха едни от най-ценните ми контакти и запознанства през годините и е прекрасно, когато от творец-клиент се превърнем в приятели :)


В този пост ще поддържам своеобразен календар на предстоящите ни срещи и творчески работилници, в които можеш да се включиш и да се потопим заедно в света на цветята.


Картини с хербаризирани цветя, работилница, среща, направи си сам картина с цветя


29.05.2024г. - Работилница за картини с истински цветя в Листопадна арт галерия


На 29.05 от 18:45ч. в цветното пространство на Листопадна арт галерия с моя помощ всеки участник ще има възможността да изработи свое малко късче природа - картина с истински цветя, с която да украси дома си или да подари на любим човек. Записването е задължително.

Линк към събитието - тук


22.06.2024г. - Работилница за картини с цветя и цветна разходка в Ботаническа градина Борика


Събираме цветното семейство на Lunaria в красивото местенце на Ботаническа градина "Борика" . От 10ч. ще изработиш своята цветна картина с хербаризирани цветя, с която да украсиш дома си или да подариш на любим човек. Ще те потопя в света на хербаризирането и неговите тънкости, а след това собственикът на градината Ясен ще ни разведе из цветните алеи и ще ни запознае с интересни и любопитни факти за цветята, които отглежда.С нетърпение очаквам да се запознаем и да творим заедно!

До скоро :)


С обич, Симона!14 преглеждания0 коментара

Comments


bottom of page