top of page

Защо Lunaria floral art е твоето място, ако искаш да запазиш цветята от булчинския ти букет завинаги?

Актуализирано: 16.03

Хербаризиране на булчински букет, причини да се довериш на мен, запазване на цветята от сватбения ден, творец, Lunaria, Lunaria floalart, услуга за запазване на цветя, услуга за хербаризиране на букет

Сватбеният ти ден е едно от най-важните събития в живота ти, изпълнено с радост, любов и красиви моменти. Цветята играят решаваща роля в украсата на мястото, придавайки му изискан и романтичен вид. След края на тържеството тези цветя често се изхвърлят, като така пропускаш възможността да запазиш спомена за този специален ден. Аз съм тук, за да променя това. Казвам се Симона и за мен ще е удоволствие да избереш мен да хербаризирам булчинския ти букет и да превърна сватбените ти цветя в произведения на изкуството, които ще останат с теб завинаги.

Ето няколко причини защо да избереш мен и моята работа:


  1. Опит и умения

Като човек, който работи с цветя от над пет години, имам богат опит и задълбочени познания в работата с различни видове цветя и сушенето им, така че да дават винаги най-добри резултати. От две години разширих уменията си и започнах да работя с булки и техните специални цветя. Досега имах удоволствието да работя с над 100 булки, помагайки им да запазят цветята от сватбения си ден завинаги. Моят опит и страст към запазването на красотата на цветята ме отличават от другите и ми позволяват да предоставя първокласни услуги на бъдещите булки.


2. Уникален процес на хербаризиране

Моят метод на хербаризиране на булчинския ти букет гарантира, че цветята от сватбения ти ден ще останат красиви за години напред. Използвам специални техники при сушенето на различните видове цветя в зависимост от модела, на който си се спряла. И най-важното - запечатвам цветята, за да предотвратя навлизането на влага и въздух, които биха могли да повредят деликатните листенца. Това означава, че цветята ти ще запазят своя цвят, форма и красота и ще се превърнат в траен спомен от сватбения ден.

Хербаризиране на булчински букет, запазване на букета от сватбата, букет в рамка, сушене на цветя, услуга за хербаризиране на букет

3. Персонализиран подход

Разбирам, че всяка булка има свои собствени уникални желания и нужди. Ето защо предлагам персонализиран подход към всяка една от вас. Ще работя в тясно сътрудничество с теб, за да разбера твоите специфични изисквания и предпочитания, гарантирайки, че крайният продукт ще отговаря на очакванията ти. Независимо дали искаш да запазиш целия си булчински букет или само няколко избрани цветчета, аз съм тук, за да направя това реалност.


4. Гаранция за качество

Стремя се да осигуря най-добрите възможни резултати за всяка поръчка, независимо от нейния размер или сложност. Когато избереш да работиш с мен, може да сте сигурна, че ще получиш възможно най-доброто обслужване и продукт. Всичко от началото до края - от сушенето на цветята до рамката се изработва ръчно с много любов, внимание към детайла и професионализъм. Непрекъснато получавам положителна обратна връзка от доволни клиенти, което е доказателство за моето постоянство в предоставянето на изключителни услуги. Можеш да видиш отзивите им в моята фейсбук страница.Картина със слънчогледи, запазване на булчински букет, хербаризиране на булчински букет, хербаризиране на слънчогледи, сушене на букет, букет в рамка

Сватбеният ти ден е един от най-специалните дни в живота ти и цветята от булчинския ти букет заслужават да бъдат запомнени. Като избираш да работиш с мен, може да си сигурна, че цветята ти ще бъдат запазени в цялата им красота и изящество. С моя опит, умения и гаранция за качество, няма да съжаляваш за решението си да ми повериш тази отговорна задача. Така че, присъедини се към всички щастливи булки, които вече ми се довериха да запазя магията на сватбения ти ден завинаги.Очаквам твоя букет с нетърпение, а всички модели и възможности за хербаризиране на булчинския ти букет можеш да видиш тук.

38 преглеждания0 коментара

Comments


bottom of page